5 Jun 2009

PAPER BAG FOR DOOR GIFT




This week aku survey pasal paper bag.Mcm2 jenis aku dh jumpa dgn pelbagai range price. Tp aku agak tertarik dgn yang ini. Simple and murah..hehhehe..aku cuma perlu order the paper bag dan design my own sticker utk dilekatkan pada paper bag tu to make it attractive + ribbon perhaps..ok tak?

2 comments:

Mama @wisy said...

ok..mcm i buat utk birthday anak i..murah + kreatif..tapi kena rajin sikit ler..

iryani said...

em..tula..nak kena start buat dh ni..supaya tak kelam kabut..byk tu nak buat..kalau beday party takde la byk sgt ek..rajin ke saya nak buat nih..hehhehe..sape nak tolong? huhu..