3 Nov 2009

ROMANTIKA

Last friday aku g shah alam..dah lama plan nk g romantika..baru ni ada kesempatan..aku nak cari styrofoam ball sebenarnya..p x jumpa (dah abis)..last2 aku beli 2 pasu warna hitam (gambar tak sempat ambik sbb pasu tu dlm kete adik aku n aku suruh dia bwk balik kampung terus), creap paper uk deco hantaran dan ini:


**Murah je. RM19 je..aku suka..leh guna utk mcm2..



**Yang ni nak guna deco bakul. RM1.50 je satu


**Creape paper RM7.50

2 comments:

dialicious said...

crepe paper ni besar mane ek?yg rm7.50 tu.kalo darab dgn pembalut hadiah bape kali ganda?coz i need to buy one today later.i bought 1 dkt big bookshop for 50cents je tp besar pembalut hadiah je..kecik
pls reply.tq!

iryani said...

dialicious : yg ni bigger than yg biasa kat book shop tu. dan agak tebal..i pun tak sure besar mana paper ni..nnt balik i try compare and let u know ok..kalau kat nilai pun ada, sama paper tp 13.50 if i'm not mistaken..mungkin besar lg kot..