3 Dec 2009

BEADING

Nampaknye aktiviti beading aku dh terbengkalai sbb ke bz an yang melanda..byk sgt nak kena buat dan kerja2 office yg melampau banyaknyer...(ni smpt berblogging ni, maknanyer, aku dh tension buat keje)..aku pernah post photo2 baju raya aku yg separa siap beading nya..dh sekilan lama = dah basi pun baru sempat aku nak tempek kat sini..ini le dia hasil nyer..harap maaf kerana gambar kurang memuaskan sbb tangan aku shacking ke sbb camera phone yg agak lousy ke..entahlah..



**Baju grey ni beading nyer agak serabut dan tidak berapa kemas sbb baru test je..hehehhe..

**Ni satu lg projek terbengkalai aku..nnt free aku smbg la..heheheh..


**Aku tau yg ini mmg cantik dan kemas..tau kenapa? sbb bukan aku yg buat..hahahha..baju ni aku beli dh siap utk bertunang aritu..heheheh..

4 comments:

faratul said...

fara suda lame sgt bercita2 nak wat beading on my own..but no clues, no guides..yg benarnye sgt malas!

by the way how long awk amik mase to complete them?kt tgn awk xwat ke?

iryani said...

tah la ek..a few days gak la..sbb tak concentrate sgt..bila free2 je buat..

~ thalhazlin ~ said...

omg. awak sangat teliti. kagum la. huhu. cantek!

iryani said...

takde lah..belasah je tu..trial..hehehe..takde masa nak concentrate..tu pun baju grey tu, kadang2 curi time kat office during lunch on friday..hehehhe..