29 May 2009

FRIDAY BLUES

**Baca email je aku hari ni..hehehehe..


Em..dah 10 hari aku tak update blog..betul2 takde mood + keje kat office yang overload..Aku pun tak tau nak tulis apa hari ni..sbb hari ni aku betul2 "friday blues"..betul2 takde mood nak buat kerja..mungkin jugak tak sabar nak balik kampung..huhu..ptg ni aku nak balik kampung..esok nak g tailor tempah baju raya (walaupun raya lmbt lg, tp most tailor dh taknak accept tempahan)..and yg buat tak sabar2 nak balik ni sbb......hehehhehe..rahsia..huhu..(&$*@&$@^.. damn miss him, seriously)...heheheh..

1 comment:

eshamz halim said...

Cantik ler KLCC tuuu...nak satu boleh?....ekekekekekekekeke