15 Aug 2009

MEDAN


Hari ni aku masih kat Medan. Smlm aku kat Parapat, ptg td aku baru smp kat hotel kat Medan ni. Danau Toba located in Parapat. Approximitely 4 hours drive from Medan. Damn tired!! Eventhough this is my second time been here, tp aku still kena g sana sbb bwk mak aku yg teringin nak tgk Lake Toba (dia tak pernah pergi). Semalam hotel kat Parapat agak hampeh la..Makan pun out..Toilet paling aku elergi..Luckily 1 nite je kat sana..So tonite aku stay at Gardua Plaza Hotel Medan. Nice hotel (even only 3 star)..Em..kat sini actually baru 2120pm..tp aku dh mengantuk sbb td pg aku terbangun pukul 0500 (waktu indonesia) sbb aku tgk jam aku dh pukul 0600 (jam aku kan waktu malaysia..hahhaha)..Esok aku ada agenda full day shopping..heheh..part ni aku paling suka bila trip..huhu..aku sleepy la. Later smbg lg ek (perhaps bila aku dh balik KL nnt)..Tata..

**Aku rindu nak balik KL. Aku rindu Mr F. Hp aku tak roaming + malas nak beli sim card kat sini since 3 hari je kat sini..Esok balik..yahoooooooooo...

5 comments:

boxhousestudio said...

iryani

nanti kita pi sama k...

ACHAIR'S COLLECTIONS said...

:)....

.: aqmar :. said...

cam best je dpt g sne. .
hee. .
:)

jai.jezz ^.~ said...

ader beli apa2x tak..?? jgn lupa tempek picture yerk.. tak sabor nak tgk nih.

iryani said...

ada..heheh..tp sikit je..sbb tak tau nak beli apa..tak nampak benda2 menarik..nnt i ambik gambar n tempek kat sini ok..