11 Sep 2009

KUIH RAYA

Biskut Nestum

Biskut Kelapa

Em..Lupa lak nak tayang kuih raya yg aku buat balik kg 2nd week puasa aritu..Actually bukan aku buat 100% la (aku hampeh tak reti buat kuih raya, conflakes honey yg senang giler tu reti la..hehehe)..Em..sebenarnya kakak aku yg buatkan bancuhan nyer..aku cuma fikirkan nak buat design mcm mana dan siapkan seterusnya smp la bake..em..sbb kan malas nak terap2, aku hentam masuk dlm paper cup je semua..huhu..start buat lepas berbuka (hampeh tak g terawih) smp la pukul 3 pagi, nasib baik cuti, leh layan tido smp kul 10 esoknyer..huhu..sape2 nak rasa leh la dtg rumah aku raya nnt ek..sedap ke tak sedap aku tak tau, yg penting aku yg buat (tolong buat je sebenarnye..hehehhe)...

No comments: