23 Nov 2009

TANGANKU GATAL

Hehhehe..jgn salah anggap dgn tajuk tu ek..bukan tangan aku gatal, or terkena alergi etc..heheheh..smlm aku g Shah Alam. Plan asal nk beli kain langsir & tirai utk bilik aku nnt..(sorry lupa capture gambar kain langsir tu)..tapi gatal lak nak melencong ke romantika..dan macam biasa lah..kalau aku menyinggah ke situ, kalau tak beli apa2 tak sah..dan lihatlah apa yang tangan aku telah gatal beli kat situ...


** Aku beli pasu ini dgn harga RM15 sahaja..


*Bunga setangkai RM2.50


**Span RM1.50


**Ini lah hasil tangan aku yg tak kreatif..Actually bunga tu tak cukup. Ada lubang kat atas..hehehe..

Disebabkan ni cuma trial session (actually aku beli 2 pasu tu)..Bunga pulak 1 pasu pun tak cukup. Dgn semangat yg berkobar2, esoknyer aku g beli bunga tu lagi (kebetulan kain langsir tak cukup lagi 1 meter, so aku ada sebab nak pegi situ lagi..)hehehhe...

Lupa nak capture kedua2 pasu yg telah siap..Nak letak kat mana pasu ni??? Hurm..entah..hahahhaha...

2 comments:

faratul said...

cantik la..nmpk suci with white flowers..kt mlk pon br buka romantika tu tp smp la ni x g pon lagi!awk wat sy teruja ke sana!

iryani said...

tu la..for me putih tu nampak sweet..sbb tu plan pelamin all white..heheheh..tp mak tak suka, dia kata plain sgt..tp finally dia ikutkan aje the bride's dream..hehehhe..