20 Nov 2009

FINAL SHOPPING FOR HANTARAN

Hurm..seem that I'm so excited for the Big Day (but nervous are more than that actually..heheheh)..Smlm aku gi shopping utk a few things yg belum dibeli..alhamdulillah pencarian ku berhasil..oppsss..ada satu lg belum beli, baju kurung modern..nak kena g jln Tar baru best cari baju kurung..perhaps later bila baju sanding aku dh siap, sbb aku nk cari tudung sekali..Cincin later aku g hunting dgn Mr F..


**Personal care since aku decide taknak beli make up


**Handbag..tak leh reveal lagi..tgggg...hehhehe..


**Towel

Ape kes sume pink ni ek? nasib baik handbag tak pink jugak..fuhhhh...

**Sekian entry kali ini. aku byk keje. Later free aku sambung ek..bye.

2 comments:

zil said...

wah..brg2 hantaran dh almost done..aku satu ape pun xstart lg..cari pn x lg..huhuhu

iryani said...

zila > lg awal settle beli, lg senang hati aku..sbb 1 mth before the day dh nak kena bg ece utk deco..zila, better kau beli sikit2 dr sekarang..lgpun majlis kau dh tak lama lg jugak kan..+ skrg kan ada year end sale, masa ni le nak grab barang2 idaman kalbu..hehehhe..