4 Jan 2010

COUNTING THE DAY



Lagi 1+1+1 je nih..nervousnyer..Alhamdulillah barang2 utk hantaran sume dh complete..cuma menanti baju nikah aku yg aku baru hantar kat tailor kelmarin (boleh mcm tu??) hehhehe...biasa la, plan byk sgt, A B C D..tu yg kelam kabut..ada lg 1 kain chiffon pink aku tak tau nak hantar kat mana..takpelah, simpan utk wedding my cousin nnt je lah..heheheh...

5 comments:

NahWaL said...

eh yani dah hantar baju ye? hihi. baru nak rekomen orang buat baju beading chiffon..tak sabar nak tengok!! =D.

NahWaL said...

eh yani dah buat baju ye, tak sabar nak tengok . baru nak rekomen satu tailor ni, beading chiffon..huhu..

iryani said...

nahwal > i hantar jahit je..beading tak lg..sbb tailor tu tak leh beading kan..lgpun my baju only siap end jan, and my wedding lak 12 feb (nikah)..mcm tak smpt je nk g beading..sgt sedih..any idea how to make it nice without beading..

NahWaL said...

eh sempat lagi la. kejap je beading sebab nikah beading dia kat hujung2 baju je. yani try call dekat molek maison tu. memang dia buat beading, ada staff khas for beading. if end of january and 12 feb, ada 2 weeks. sempat sangat.

If not, u carik tudung yang a bit elaborate ..but less is more, im sure it will look demure and soft and tak over. kalao boleh nawal pon taknak beading sangat.

Kalao nak jugak, u beli yang boleh iron tu. yang stick on sendiri tu..santek jugak.. dia macam gune sterika tu kan.

baju yani wana apa? haritu ada nampak satu kedai ni dekat SACC mall, dia buat wana puteh, and stick on macam nawal cakap tu wana merah. sangat santekkk.

iryani said...

nawal > baju nikah i putih je..aritu i try beli yg iron on tu..try kat tudung..iron2, pastu tertanggal la..teknik tak betul kot..seious tak pandai..hehehhe...nnt i try pkkan mcm mana nak vouge kan baju nikah tu..hehehhe..