26 Jan 2010

DOUBLE PRESENT

Kete we all dh kuar..whiuwwwww....yahooooo..smlm dh sign agreement dgn bank, jumpa saleswomen (mcm cat women lak bunyinyer), dia kata dlm 2-3 hari process dgn JPJ, then kete ready to collect..Kalau ikutkan hati yg berkobar2 ni, nak je balik kg weekend ni ambik kete..tp disebabkan aku ada commitment lain sabtu ni + ahad nak settlekan hal2 perabot rumah utk lepas kawin (abg aku hadiahkan aku set bilik tidur..thanks a lot), aku batalkan niat g collect kete tu..aku dh mintak akak tu simpan kete aku baik2 dlm show room sbb aku akan hanya ambik kete tu next week on 6 Feb (sbb Mr F nak test power drive kete tu ke Kuala Kangsar on 7 Feb)..yahooooo...kete tu kira hadiah kawin aku la (walaupun bukan free)..hehhehe..lepas ni senanglah skit nak bergerak ke sana sini..takde la nak harapkan adik aku je..sian dia, dh jadi driver aku sejak bertahun2 lamanyer..hehehhehe...Kete apa??? kete murah je...

9 comments:

zil said...

wahh..kuar kereta baru tuu...xsbr nie nk naik kreta baru ko..heheh

iryani said...

jom...alah..kete murah je..

Serji said...

haaa.. bile lagi nak lumbe gan haku.. heheheh... ;-P

Serji said...

waa.. bile lagi nak race dgn haku.... huhuhu...

iryani said...

en serji..kete aku lumba ngan neo kau, kalah la aku..baik aku tarik diri sblm lumba..hahahhaha...

Serji said...

yess.... kemenangan percuma utk haku.. hehehe...

iryani said...

:P hampes...tgg aku tukar enjin kete aku jd turbo..hahhaha..

adlyn833 said...

wahhh...best2.dh dpt hadiah kawin.1set bilik tido lg.abg ko yg mn yg sponsor ni...sure yg nmnye nizam,betul x?heheheh...

serji:ada hati nk race konon..keta pn dh tua.. ;P

iryani said...

cik adlynn > haah..en nizam..heheheh..