6 Jan 2010

INVITATION CARD

Td aku dpt call dr mak aku kat kampung. dia kata kad jemputan aku dh siap and just arrive to her hand.aku akan balik kampung this weekend untuk start buat invitation list & edarkan kad. awal sgt ke? tu pun mak aku kalau boleh nak kad tu siap bulan Dec. tapi pd aku kalau invite awal2 nnt org lupa lak..heheheh..anyway, special thanks to my aunty : Achik and my cousin : Na (my pengapit too) and their whole family for sponsor the kad. Thanks a lots!!!!

6 comments:

harzharun said...

best giler ada org sponsor kad!!!!

iryani said...

harzharun > hehehe..rezeki jgn di tolak..heheheheh..

zil said...

a'ah..save giler2..xpe, rezeki ko kan..oklah nie kalu dh nak start edar kad..dah xlama tauu.ingt tuu..hehhe

iryani said...

zila > tu la..syukur..thanks to my kazen yg baik hati..ye ek..takut mcm awal sgt, nnt org kata aku over excited lak..heheheh..

adlyn833 said...

u r most welcome ;P
wei,kalo kad tu x cntik mahap jela ye..heheheh..babe,lg sebulan je ni...baju pengapit pn aku x tempah lg ni...

iryani said...

babe..nape tak tempah lg? sempat ke? kat mana kau nak tempah tu? aku ada satu lg kain chiffon pink x tempah ni..suggest mana nak hantar..kat beauty Tapah tu mahal sgt..