6 Jan 2010

WHAT SHOULD I FEEL



Preparation, alhamdulillah..rasanyer dh 90 - 95% complete. Just waiting for the day. Nervous jgn cakap la. Ada kwn2 yg cakap " Kenapa nak nervous? Bukan kau yg nak salam tok kadi"..ye la tu..cakap boleh la..Dlm hati ni Tuhan je yg tau..hehehhe..mcm2 pk tau. Tapi seriously, dlm nervous2 tu aku rasa sangat excited..huhu..Mcm tak percaya pun ada..Betul ke aku nak jd "Puan Iryani" lagi 36 hari???fuhhhhhh...butterfly in my stomach...huhu..

8 comments:

miss F said...

all d best yer :)

nk tanya pasal plastix box container tu. nk beli kat mana yer?

iryani said...

miss F > yang mana satu?

harzharun said...

dear....ada tny en tunang x?..dia neves x?..my tunang duk blatih "aku terima nikahnya......"..hahaha..dia ckp, susah je nak sebut HARZ..hehehe...
btw, i makin stress la sjk 2 menjak ni...mcm2 pikir..huhuhu

iryani said...

harzharun > my tunang tak tunjuk sgt dia nervous, dia nampak cool tp katanyer excited..tp dlm hati dia, i tau, dia nervous gak..doakan we all selamat ek..i pun agak stress..everynite tido tak lena..mimpi mcm2 yg mengarut..last nite 2 -3 kali i terjaga..cepatlah semua ni berakhir..tak larat la..hehehhe...

zil said...

wah..aku bc entry ko yg nie, automatik aku tgh berdebar skrg..huhuhu aku pun xtenang beb..lg lah preps aku still byk lg..nie pun asyk xsihat jer..che kam pun sama..huhuhu

iryani said...

zila > tu lah..mmg kita takkan rasa tenang smp la majlis selesai..tak senang duduk kan..mintak2 sihat je..jaga kesihatan babe..

Naz said...

best nyerr iryani.. sure u excited sangat kan.. so happy for u. all the best yer entering the new life.. :))

iryani said...

Thanks Naz..nervous sgt2 ni..heheheh..