5 Jan 2010

HOBI MENGARUT

Tisu lepas guna org buang. Bukan tisunye aje, malah kotak or plastik bungkus tisu tu sekali. Tp aku ni pelik, aku suka simpan plastik tisu.hehehhe..tu hobi masa sekolah dulu, zaman aku duduk hostel. Bila aku pakai tisu, aku akan tinggalkan the last piece (of course yg blm pakai) dan keep the plastik pembungkus. Last weekend, aku kemas2 bilik, aku terjumpa lah hasil plastik2 tisu yg aku dh lama simpan tu. tu pun sebahagian nyer je, yg lain dh byk aku buang sbb aku rasa hobi aku tu actually tak practical dan tak mendatangkan hasil pun..hehheheh..kepada kwn2 semua, jgn tiru hobi aku ni. Buat semak rumah je..hehehhehe...




**Ni pembungkus yg paling aku suka, cute.

2 comments:

zil said...

aku pun dulu time sekolah suke gak mengumpul2 nie. ape2 bnd yg leh dikumpul, aku kumpul. mcm plastik gula2, sticker, kad2..hehe tp xdelah plak nak kumpul tisu.hehe tp now sumer dah selamat buang.semak jer. tp xpe, nostalgic tu beb..

iryani said...

hahahha..kau pun mcm aku gak ke..tu la, skrg sume aku dh buang sbb mmg semak mata aku tgk je..hehehhe..