13 Feb 2010

INVITATION

**Ini adalah sticky post (until my wedding day)..sila scroll ke bwah utk new entry..thanks..

(Borang baru settle smlm, baru berani nak menjemput..hehehhe)

Kepada semua kawan2 yang membaca blog ini, follower2 ku (wah, ada ke? mcm artis lak, perasan tul), dan pada sape2 je yang membaca, terbaca, silent reader...Saya ingin menjemput saudara saudari ke Majlis Perkahwinan saya:

Tarikh : 13 February 2010
Alamat : No 51, Rumah Awam 2, Jalan Damai, 35000 Tapah, Perak



Doakan majlis saya berjalan lancar..

12 comments:

~ thalhazlin ~ said...

InsyaAllah. saya doakan :)

iryani said...

Thanks..

adlyn833 said...

sy x cnfirm dtg ye cik yani ;P

sitijamilahazmi said...

congratulations awak!dah nak dekat nie!get enough sleep and jgn meroyan dgn benda remeh temeh ok!heeeee! =)

Nad Nazira said...

dear..congratz! semoga semuanya berjalan lancar..happy for u.. :)

iryani said...

Adlyn > kau nak kena belasah dgn aku ke? hahhahah...
siti > thanks..i dah separuh meroyan pun..hahhaha..tido mmg tak lena, mkn mmg tak lalu..i lost kgs because of it..
nad > thanks...amin...

Zahra Ashiqin said...

taniah!sy doakan awk jgak!

iryani, knp bunge fresh ditempah dah? tapi x kesampaian? awk duk mane? klu tanye kwn sy ni, die ade bagitau kat psr besar seremban dpt murah harga borong..
bunga ssf ke atau bunga KK pun cantek, nmpk idup..

Cik Belle said...

congrats! =) semoga semuanya berjalan lancar. InsyaAllah.

boxhousestudio said...

ok dah dapat your alamat...inshaALLAH...

akak yang terasa debarannya...dah dekat dekat nanti...mesti cukup tidur tau...

iryani said...

Kak Tun > dtg tau..thanks for the advice..skrg pun dh susah tido mlm..heheheh..

Cutiesifa said...

tahniah iryani :)
moga berkekalan hingga ke akhr hayat :)

fikaryna said...

hai..congrats..semoga semuanya selamat okeh..