4 Feb 2010

I TRUST HIS TASTE

Sape2 yg follow blog aku dr awal, sure aware yg aku tak ambik pakej. aku buat baju aku sendiri (bukan aku buat la, aku tempah). Pelamin + make up je aku pakai mak andam. Tu pun make up untuk nikah aku plan mak up sendiri je since aku nikah mlm, rasa mcm kejap je make up kat muka utk aku bazirkan duit bayar mak andam (kedekot betul pengantin nih..hihihi)..Dlm kesibukan keje + preparation nak kawin, aku rasa most of barang aku dh complete except for final touch@accesories. Aku dh terfikir nak pakai rantai 3 tingkat (apa nama nyer entah) during nikah nnt since baju aku tu simple and kosong je. untuk sanding aku tak nak pakai apa2 sbb baju aku dh crowded. Aku pernah la tengok rantai tu kat kedai jual brooch kat Jln Tar and dlm website. Tp tak plak beli. Sbb aku pk kalau leh sewa kat mak andam, lagi bagus. Since accesories utk Mr F mcm like rantai & keris pun tak de lagi..Tapi td tiba2 Mr F cakap nak g Jln Tar (alah office dia kan dekat Jln Raja Chulan je, jln kaki je g jln Tar tu)..so aku pun call dia suruh tgk2 kan..mcm tak caya lak dia jumpa and aku sangat suker..so Mr F dh beli dh apa yg aku hajati itu. So tak payah nak sewa dr mak andam lagi..yahooo...apa kaitan citer aku ni dgn tajuk entry ni? sbb aku actually sgt terharu Mr F berjaya beli something yg aku suka (kiranya kalau aku g beli sendiri pun aku akan beli the same)..kiranya apa yg Mr F pilih mmg akan menepati citarasa aku..sbb tu aku bg dia sepenuh kepercayaan untuk beli cincin kawin tanpa aku ikut..hurm, betul ke cantik? ke aku je sorang rasa cantik...ni lah dia bendanyer...


**Ni le rantai idaman kalbu..tak mahal mana pun..tp aku sukerrr...


**Ni utk Mr F pakai


**Ni lak keris Tamingsari..baru la Mr F nampak mcm Pendekar Kundur nnt..heheheh..

4 comments:

harzharun said...

dear...pasni u plak boleh sewakan benda2 alah tu semua kat b2b yg lain..hehehe...btw, 5 hari lagi!!!....kecut perut x?

~ thalhazlin ~ said...

wah. semua tu beli kat jalan tar ke? suka la bab keris tu sebab my tunang pun tengah mencari keris & i like ur rantai too. cantek. kat kedai mana ek iryani?

Yanie said...

Hi you nama kita hampir samalah.. But anyway, bila wedding ni? Hehe

Yanie said...

Owh Sorry2 dah tahu dah... Kahwin 13 Feb... Wah... Selamat Pengantin Baru!!! Excuse my previous comment ye... Mana gambar ni yang?