4 Feb 2010

LOST WEIGHT LAGI

Alamak!!! aku lost weight lg..kenapa makin dekat nak majlis ni, makin turun lak berat aku..Aku lost 1kg lagi tuuuu....1kg tu pd aku sgtlah banyak (bg org yg dh biasa berbadan debab mcm aku nih)...apakah aku harus happy atau risau?? bila aku bgtau Mr F aku lost another 1kg, dia melompat2 kegirangan (acah je, takde lah sampai lompat2), tp yg pasti dia sangat sukerrrr...aku tak diet pun..aku tak susah hati pun..mungkin sbb penat or hurm..entah lah ek..punca nyer blm dpt aku pastikan..hehhehe..


**Weighing scale Kak Wati yg banyak berjasa, memberi dorongan pada aku untuk menurunkan berat badan. Walaupun aku tak pernah berdiet secara intensif, tp aku telah kurus secara tak sengaja..heheheh..kalau u all zoom gamabr tu akan nampak berat aku 44kg, but actually berat aku skrg 42kg..dlm gambar jd 44kg sbb aku tunduk nak ambik gambar nih..hehhehe..

12 comments:

zil said...

good or bad?
ko checklah bmi ko, ideal ker x?klu x ideal, so x oklah tu.hehe
aku ni plak mmg susah nk cecah berat ideal..dh mmg jns xkuat makan..ramai dah bising,aku makin mengecik..huhu nk wat cmner, bknnyer xnk mkn..mmg xkuat makan..

iryani said...

aku tak check lak bmi..nnt aku check..heheheh..kau dh ok kot..tak kurus sgt2..lepas kawin insyaallah naik le tu..heheheh..

zil said...

tulah aku pn rasa aku nie xdelah kurus sangat, n xdelah kecik sangat..tapi tak mustahil pas kahwin badan aku naik kan.hhehe tgklah cmne nanti...

iryani said...

naik sikit ok..jgn over naik ek..heheheh..

harzharun said...

nak petua!!!!!!!!!!!!!!!!

iryani said...

Harz > takde petua la..secara kebetulan..sbb nyer (i rasa la) tension keje, byk keje, makan tak tentu masa time kat office, byk memikirkan preparation kawin..tu je kot..hehehhe...

~ thalhazlin ~ said...

congrats dear! nak la petua jugak. hihi

iryani said...

hazlin > takde petua la..kebetulan je..hehehhe..

zielalala... said...

wow bagusnye lost weight..sy ni yg nk sgt lost weight tak lost2 pn..btw nice blog..i link u k..link me back ya

iryani said...

Zielalala > bagus tu mmg bagus..i takut i lost weight yg tak sihat je..heheheh..thanks visit my blog..

NahWaL said...

satu kilo sehari, seminggu hilang 7 kilo? LOL

bersyukurlah nak. stress kot ye , tu ilang berat. :D.

~♥ iella ♥~ said...

slalunya bila nk kawen nie lg takut klu berat bertambah tp nie pelik ckit (berat bdn turun)....bdan leh jd slim ma....