3 Feb 2010

MANICURE

Benarkah manicure a few days or 1 -2 weeks before wedding is not good? aku pernah terbaca review dr blog siapa ntah (sorry aku tlh menjadi seorang yg agak pelupa lately) yg mengatakan yg kalau buat manicure 1-2 weeks before wedding, inai akan susah nak lekat..jadi apakah yg harus aku buat sbb aku dh terlajak perahu buat manicure td??? Tadi okeh..bermakna kurang dr 10 hari lagi nak wedding = lebih kurang 7-8 hari lagi nak pakai inai..aduh..nampaknyer kalau teori itu benar, aku sudah silap langkah nampaknyer..huhu..Tadi aku telah ke:


During lunch time. since aku decide not to had lunch, aku pun habiskan masa lunch aku utk buat manicure..nak buat pedicure mcm tak sempat pulak. Actually branch ni baru dibuka di Giza Damansara ni. Layanan memuaskan..Amoi yg buat kuku aku tu (erkkk..buat kuku?? apa punya ayat daaa) sang at baik dan peramah..the best thing is, dia ingat aku ni berumur 17 tahun (nak ambik hati ke apa amoi nih)..hehehhe...pastu bila aku cakap umur aku 28 (ish dh tua rupanya), terkejut dia..adohaiiii..apakah muka aku ni spt budak2 yg belum abis sekolah??heheheheh...

Malas nak panjang2 citer, layan je lah gambar yg aku ambik ni..tak byk pun, sbb sibuk manja kuku kan, macam mana nak ambik gambar ye tak..


**Tangan aku yg x bape nak cun..


**Rajin ke nak buat kat rumah kalau nak kena guna mcm2 mcm ni???
Takdelah nampaknyer..heheheh..





**Interior yg sangat ceria..i like..


**Ada TV, sambil manicure/pedicure, leh layan tgk tv..tp pasang lagu Hong Kong..
layankan je la..


Hasilnyer..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Taraaaaaaaaa....

**Tgk kuku je ok..tgn aku dah mmg tak lawa..hahhaha..

Service sangat memuaskan. kalau sape2 nak buat manicure/pedicure leh la dtg sini ek. visit the website Colour Culture untuk info outlet berdekatan anda (Iklan ini adalah percuma, Colour Culture tak bg aku commission pun okeh)..heheheh..

8 comments:

ACHAIR'S COLLECTIONS said...

SEBAB ITULAH ABG ORG PALING BERUNTUNG MEMILIKI AWAK..HEHHEEH..TP BUKAN SATU SEBAB AJE...BYK LG PERKARA LAIN YG BUAT ABG SUKA N SAYANGKAN AWAK IRYANI...:)

iryani said...

sbb yg mana satu sayang? thanks sayang..i love u too..so much..

ACHAIR'S COLLECTIONS said...

U WILL KNOW THEN...:)

iryani said...

:)

zil said...

alamak aku plak yg mcm blushing kat sini..heheh
hmm dh lupe nk bg comment per..nnt2 aku ingat aku leave comment ek..hehe

iryani said...

heheheh..nape kau blushing zila?..heheheh..

zil said...

aku termalu sndr ble bc komen2 kat sini..rasa mcm malu plak nk tnglkan komen kat entry nie..rs mcm menyibuk..heheh

iryani said...

eh..apa plak menyibuknyer..takde apa lah..hehehhe...