8 Jan 2010

NO MOOD

Hari ni aku tak bape ada mood nak berblogging..fikiran melayang smp kampung dah ni..tiap2 minggu balik kampung..kwn2 aku cakap sbb aku manja, takleh lekang ngan mak..mana ada..dh memang aku mcm tu..terbiasa..rasa mcm balik kampung tu mcm dh jd aktiviti wajib aku bila weekend..sejak aku study lg, kalau tak balik kampung pun, aku mesti g rumah adik beradik aku bila weekend..aku rasa mcm tak kena je kalau tak jumpa one of them bila weekend..tp bila dh keje dlm bidang mcm ni aku kena biasakan diri la..kadang2 2-3 weekend tak dpt balik sbb travel sana sini..tp skrg i'm back to my normal routine..harap2 dah kahwin nnt pun aku still boleh buat benda yg sama..luckily Mr F senegeri dan sedaerah dgn aku..approx 15 minit je dr rumah dia ke rumah aku..so boleh la balik kampung aku tiap2 minggu (weekend), 1mlm umah aku 1mlm umah dia..yeyyyyyyyy!!!

2 comments:

zil said...

relax beb..hehe nnt dh nk dekat w-day ko, mst lg xde mood kat ofs..hehe

iryani said...

zil > mmg pun..skrg pun dh rasa mcm tu..huhu..