12 Jan 2010

OH NO!!!



Lepas ni no counting how many month to go..no month2 lagi..start counting it by day..ho ho ho..aku makin nervous..perkara2 yg besar2 dh settle kot..yg kecik2 takut ada yg tercicir..especially ctc lense..td baru teringat lepas baca kat blog amy..kalau tak nnt, bersanding bercermin mata lah aku..(inilah nasib org rabun)..huhu..

8 comments:

Missyanz said...

Gewd Luck!!.. Semoga yang dirancang b'jln lancar..

adlyn833 said...

huhuhu..scary..
aku pn cuak nk jadi pengapit ni..dah la kipas bulu2 x jmpa.hahahah...
babe,veil,tudung suma dh ada ke?make sure ada backup.takut kang x secomel yg diharapkan kalo pakai yg mak andam punye.. <*_*>

iryani said...

huhu..kalau kau pun scary, aku apatah lg..heheheh..mana nak cari kipas bulu2 ek? kalau tolong aku tanyakan or surveykan mana nak dpt..aku puas cari ni tak jumpa..veil dh ada, yg aku tempah tu..tudung tak dpt yg sesuai lg..

iryani said...

Thanks Missyanz...

zil said...

ala yanie, lense bli awal2 pun xpe, jgnlah buka lg untill dat day..aku dh siap bli, n dah siap pki dah kdg2..heheh takut nnt xsesuai plak ngn mata aku..heheh

iryani said...

baru nak survey warna sesuai..but definitely bukan biru or hijau ek..hihihi..aku bukan minah saleh..

zil said...

try grey lah..leh match dgn ape2 baju..bg aku lah..hehe
klu x pun, hazel pun cantik gak..

iryani said...

aku mmg plan nak beli grey..ada jumpa budak jual geo lense kat facebook..tp ece tak kasi beli online..dia suruh aku g kedai spec..