11 Jan 2010

APA ADILLA BUAT????

Si kenit ni anak abg aku (Chik) yang sulung..Namanyer Nurin Adilla..Dia ni kalau ada depan mata (tgh main etc) takpe..tapi risau je bila dia takde depan mata (kat dlm bilik especially, tmpt fav dia)..Maknanyer, ada lah aktiviti dia tu..So let check it out apa dia buat kalau sorang2 senyap dlm bilik...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Taraaaaaaaaaa...




Aku panggil2 dia suruh tunjuk muka kat camera dia taknak..akhirnyer.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dapat jugak aku candid muka JU-ON ni..heheheheheh..


Tu baru bedak mak aku, blm lg span bunga utk deco hantaran aku, ribbon2..tak smpt nak capture gambar..huhu..sabor je lah..heheheh..budak2 biasalah kan..ni baru sorang je yg balik kampung, bayangkan aku ada 12 anak buah, 5 girl, yg lain sume boy..kalau semua balik haru biru..tp aku suka, meriah rumah mak aku tu..kalau balik kampung takde budak2 nih, boring, rinduuuuuuuuu...

6 comments:

Naz said...

hahahha comey... teringat masa kanak2 dulu mmg ske main bedak nih..

iryani said...

Naz > u pun suka main bedak ke..hehehhe...

zil said...

hahaha...ala yanie, mcmlah ko time kecik2 dl xprnh main bedak..hehe aku pn teringat aku n adik aku main bedak sama2..hehe

iryani said...

zila > aku tak main bedak..aku main masak2 je..hheheheh..

zil said...

masak2 pun main gak..kahwin2 pn main gak..hehe sumer pun aku main..hahaha

iryani said...

hehehhe...