16 Mar 2010

HANTARAN

Al-kisah hantaranku..sangatlah menyedihkan dan menyakitkan hati aku..aku dh plan dr awal nk buat hantaran simple2 je tp penuh dgn bunga2an segar..tp lain lak jdnyer..bunga yg aku tempah tak muncul2..Nanti aku citer dlm entry seterusnya..mana aku dpt bunga utk hantaran tu? ha..itu auntie jual bunga kat pasar yg sponsor (aku beli bunga kat dia utk hantaran bertunang aritu)..baik sungguh hati auntie tu..thanks auntie..(kisah mcm mana auntie tu leh sponsor bunga n apa jd dgn bunga fresh yg aku dh order akan aku citerkan dlm entry akan datang)..layan je la gambar hantaran aku untuk Mr F yg mcm tak cukup bunga tu..sedih..sob sob..

**Al- Quran

*Rayban sunglass

**Towel Paul Smith & personal care
**Kemeja n tie Paul Smith

**Perfume
**Cincin

**Kasut kontorversi..makcik2 n mak aku kata tak sesuai buat hantaran. Biasa la, org kalau kasut tu pk kasut kulit je..ni pun kasut gak tau..heheheh..

**Sirih junjung moden. Tak bape nak junjung la..hehehe..

**Fruit

**Agar2 kering (dulang sblm ditambah dgn wajik, lupa nak ambik gamabr selepas)


Actually hantaran ku 9 semuanya..cincin tak diambil kita..sbb cincin letak dlm bilik je n disarungkan lepas nikah..

6 comments:

Mrs.aisheiteru said...

yanie...tak lambat kan nk ckp selamat penganti baru. sweetnye hantaran. sgt suka! even simple tp sweet sgt...suka suka!

farahfatihah said...

hi yanie..=) tahniah gak yer...xterlambat kan selagi inai xhilang lagi hehehe cntik la hntaran awak tu sweet tau...hmm tp pic kecik la =(

NahWaL said...

la, apa jadik kat bunga yang? cepat hapdet

iryani said...

Mrs aisheiteru > thanks..hantaran tu ada kisah sedih..sbb tu jd mcm tu..tak cukup bunga..
farah > thanks..inai kat kuku dh tinggal hujung2 je..2 kali je lagi potong kuku hilang la ni..sedih lak..heheheh..
nahwal > nak hapdet..soon..hehehhe..

Zaki Adon said...

perh..hantaran slah 1 rayban..leh jdi cadangan mintak kat bakal isteri kawen akan datang ni.huhuhuhuhu

iryani said...

Zaki > my husband collector rayban BL US..dia dh ada agak byk jugak la..tak ingat dh bape..kalau interested nak beli (BL only) bleh la visit his blog pd link kat side bar my blog tu..sbb beside collect, dia jual jugak..rare & baru..bukan 2nd hand..