16 Mar 2010

MY WEDDING

Hi..sorry..lama sgt tak update blog..agak bz dgn dunia baru yg penuh fantasi..cewah..takde lah..rumah baru takde internet lg..so tak leh nak online..Mr F kata nak masukkan streamyx tp x masuk2 lagi..penat tgg dh ni kandaku..kat opis ni leh la online..tp internet slow mcm siput..tapi atas rasa bersalah yg teramat (sbb tak update2 kisah majlisku) aku gagahkan jugak la upload apa yg patut aku upload..alhamdullilah majlis aku dh selamat..dh sebulan berlalu pun..heheheh..banyak yg aku nak ceritakan..cuba kekangan masa membuatkan aku terbatas utk menceritakan semua detik2 paling manis dlm hidup aku tu..

Mlm tu, rombongan Mr F smp lepas isyak..aku takde la rasa nervous pun (berlagak!)..tp bila time kadi panggil je aku keluar (aku dok dlm bilik), baru la rasa kaki terketar2..heheheh..aku pun x ingat apa tok kadi tanya, n suruh aku cakap..tp yg pasti ada sebut2 nama bakal suami n no ic (no ic Mr F pun aku leh luap, nervous punyer pasal..damn!!)..heheheh..

Alhamdulillah, dengan sekali lafaz semua nyer selesai (cayalah Mr F!!! esoknya saya belanja lunch special beserta cendol)..heheheh..Aku telah bertukar status menjadi Puan Iryani..

Al kisah cincin kahwin ku itu..aku sangat suker..kalau sape2 yg follow blog ni dr awal, sure tau kisah yg terjadi..dr kisah aku lost weight, smplah kisah cincin yg Mr F beli berdasarkan contoh cincin aku yg paling fit..tiba malam nikah tu, time nak sarung cincin, rupanyer cincin tu longgar..hahahahha..tak tau la kenapa..saiz salah ke, atau aku dh kurus (perasan okeh!!)..takpelah..aku pk later boleh alter kan..


3 comments:

NahWaL said...

ala takda close uppp!! huhu. congrats yang.

Mama Awisy said...

tahniah..semoga kekal sehingga akhir hayat..

iryani said...

Nahwal > thanks..tgh nak upload nih..photo dr OP tak dpt lg..
Mama Awisy > thanks .. :)