16 Mar 2010

RECEPTION

Since photo2 dr OP blm siap (dh sebulan nih - actually dh nak siap..weekend ni dh bleh dpt..yey!!!!), ni je la photo2 yg ada dlm simpanan aku yg boleh aku paparkan..yg dicandid oleh kawan2, kazen2, abg2, adik2 etc..Majlis berlangsung dgn sederhana tapi meriah..kesian kawan2 yg dtg dr KL dan selatan..Sempena Chinese New Year, terpaksalah they all bersesak2 dgn kaum cina yg nak pulang ke utara..walaupun perjalanan biasa cuma 1hour+ (max 2 hour) tp pada hari itu ada yg meredah jem selama 6 jam utk smp ke rumah aku..thanks sbb sudi dtg..dan kerana itulah kedua2 pengantin ini didera memakai baju kawin smp jam 7 ptg (since ada kwn2 dr KL yg smp lewat n request agar pengantin tidak tukar baju lagi sbb nak bergambar)..Ada jugak yg smp agak lewat sehingga jam 9 mlm..mujurlah pada malam tu masih ada majlis memotong kek & jamuan satay..heheheh..hurm, post mortem dan details majlis akan di post di entry akan datang..so layan je lah a few photo ni dulu ek..

4 comments:

Zahra Ashiqin said...

taniah, iryani... selamat pengantin baru

iryani said...

zahra > thanks.. :)

~♥ iella ♥~ said...

so manis cm gula.....mula la semut nk ikut niee...hehe..selamat pengantin baru..

iryani said...

iella > thanks..dh tak bape baru dh..hehehe..