12 Apr 2010

PHOTO FROM OP

Album aku dh siap..yeyy!!! Sape2 nak tgk, sila la dtg rumah ek (sbb tak lalu nak angkut album yg berat 8 kilo tu)..heheheh..preview sket je ek.

11 comments:

NahWaL said...

u mak ai lapan kilo! beb, bawah sekali tu kat ne?

iryani said...

Nahwal > maksudnyer berat..sgt2..heheheh..yg tu kat dpm KTM Station Ipoh..hehee..

~♥ iella ♥~ said...

mak oi..smpai 8 kila beratnya..jenuh posing la ari tngkp gmbar tue nooooOOo...masukn lg sikit lagi gambar yg ada....

Ami Schaheera said...

wow, what a small world indeed! love your pink wedding, sangat creative & sweet :))

harzharun said...

habis, aku yg xtau rumah ko ni camne?...haishhhh

dear, tayang la lagik!!( sdg nerengek cam budak kecik )

Thirah Rahim said...

eh u asal ipoh ke? me too! what a small world hehe.. ;)

Azwana Shamsudin said...

bila bole tgk.. dan bila nak ajor insert blog nie.. banyak citer nak post..!!

E-na Zarina said...

Salam..singgah sini...selamat pengantin baru..semoga bahagia selamanya...

iryani said...

iella > heheh..takde la posing beria pun..hehehe..nnt i masukkan ek..pc opis slow..streamyx kat rumah tak masuk2 lg..hehhe..
schaheera > thanks..
hazharun > alah..nnt aku bg le map..heheheh..nnt mood pc ni baik, i upload lg ek..heheheh..
Thirah > i asal tapah..buat outddor je kat ipoh..since my hubby dulu sekolah kat teknik brash, so dia nak mengimbau kenangan la..sbb tu buat outdoor kat sana..heheheh..
kak wana > meh dtg umah lah..bwk broadband..sbb umah yani streamyx hujung bulan baru masuk kot..
Zarina > Thanks visit my blog..Thanks for the wishes.. :)

* uMieCuiE * said...

canteqs n comels ... ;)

iryani said...

Thanks Sulhi..