9 Jun 2010

PERUBAHAN SEMASA

After 3 months 4 weeks kawin, aku dapat rasakan perubahan pd diri aku..aku dh makin sehattttt aka gemuk..adoi..dulu sblm kawin, tak diet, tp berat turun tak sengaja sbb penat keje..Tp skrg even aku penat keje siang dan mlm pun, nape badan aku makin hari makin naik..orang kata lepas kawin hati senang..mungkin lah kot..my sis in law pun ada tegur yg muka aku makin bulat aka tembam..huh..risaunyer..kena diet ke mcm ni? kena kena kena..

**Aku yg kerempeng masa kawin 3 bulan lalu..


**Kini berwajah baru..berat tak tau bape sbb tak sanggup nak terima hakikat bila tau berat bertambah..hahhaha..

4 comments:

~ thalhazlin ~ said...

huhu. dear, tak gemok pun? sama je? masih maintain cun la..

IRYANI ALIAS said...

Thalhazlin > yeke..i rasa badan i dh berat ni..dh tak comfortable..heheheh..

harzharun said...

i pong gemokkkk..

IRYANI ALIAS said...

harz > nk diet takleh..tp skrg tak bape lalu mkn.hope situation ni leh buat i kurus balik..hehehhe..