14 Dec 2010

BABY STROLLER MASIH DALAM PENCARIAN



Rasanyer dh byk barang yang aku dh beli..cuma ada beberapa je belum (bathtub/kelambu baby/breast pump dan beberapa benda kecil lain)..Stroller baby masih dlm pencarian..aku dh byk survey pelbagai jenis stroller..Mc Laren & Esprit mmg tak berkenan di hati..entahlah kenapa..Mr F pun sependapat..Kalau sebut pasal Quinny, jgn cakap la..kalau ada budget besar, aku dh beli dah (berkira2 duit commission yg bakal aku dpt, boleh je beli Quinny)..Tp atas nasihat Mr F, lebih baik di spend kepada yg lain, so simpan saje hasrat nak memilikinyer..smlm aku sembang2 dgn seorang kwn sejak di bangku sekolah rendah (eh tadika pun kot!)..dia suggest aku beli sweet cherry..even dia pun pakai yg sama (hadiah dr kwn + office hubby katanyer)..aku pun bergegas cari di internet..adohhh!! aku pun sudah jatuh chenta..email the link pd Mr F, dia pun agree..so, rasa tak sabar lak nak g beli..Ada sesape tau kat mana ada this model + murah (kot2 ada 50% less)..hehehhe..

5 comments:

adlyn833 said...

ya,stroller yg kwn aku tu xde stok.huhuhu...sweet cheery pun ok.ada kwn aku pakai dia ckp ok.cuba cari kat sogo.rasanya tgh ada sales skrg..kat sana banyak gak choice stoller

* uMieCuiE * said...

cik yanie...nak carik stroller, cari yg bila lipat, jimat space, senang nk masuk dalam keta, n senang nk bawak jalan jauh... jgn bila dh beli, menyesal, macam aku nie...huhu~ beli jogger! gedabak besar, tapi anak selesa lah... so kena tukar mpv pulak lah...haha~~

IRYANI ALIAS said...

na > tu la..last week dh tgk kat jusco..tp takde stock..nk ke sogo tu lemah skit..weekend ni la kot try cari jusco lain..
sulhi > tu la..nak cari yg boleh fold mcm umbrella..tp yg ni mcm tak boleh je..tp hati dh berkenan..huhu..

rDnA said...

suka gak stroller sweetcherry..

IRYANI ALIAS said...

rDna > me too..nampak smart kan..ikut hati nak beli quinny..tp budget ciput..huhu..dpt sweetcerry pun jadilah..hehehhe..