24 Aug 2009

CAMERON HIGHLAND

Aku dan Diana. Pekana teh tarik.


Mkn aiskrim strawberry time hujan + sejuk giler..

Aritu aku g Cameron Highland dgn kwn2 aku..baru skrg nak upload gambar sbb aritu camera pd kwn aku yg sorang ni la..heheh..Actually plan asalnyer nak jln2 sambil nak ambik2 gambar. Shamz office mate Diana ni mmg photog, so dia nak ambik2 gamabr kat sana utk memantap kan skill dia..Pg tu diaorg bertolak dr KL (entah pukul berapa) dan smp kat umah aku (aku dh ada kat Tapah 1 day before) utk breakfast nasi lemak yg aku masak (sedap tak? ..hehehe..)..Lepas pekana nasi lemak, we all proceed to Cameron ikut jln Tapah - Cameron. They all ni taknak ikut Simpang Pulai sbb nak jln yg mencabar dan nak tgk pemandangan + Air Terjun Lata Iskandar. Nak di jadikan citer, smp je kat Cameron hujan pun turun. Then we all lepak2 kat Tea Shop je..Lepas tu dlm hujan2 tu sempat gak kitaorg shopping kat Kea Farm. Balik dan arrive Tapah (dh gelap time tu) had dinner before proceed to KL (aku smp Tapah je)..
For mor photo on our trip, visit to shamz's blog here.

3 comments:

eshamz halim said...

Sedap nasi lemak yg ko buat tuuu....ekeke...lepas raya ni nak datang rumah ko gak..nak makan nasi lemak...ekekekeke....

iryani said...

raya aku tak masak nasik lemak..aku masak lain..laksa ke, spagetty ke..order je sblm dtg ok..hehehhe..

jai.jezz ^.~ said...

mak aih... sejuk2x makan eskrem.. dashyat.. ~