26 Aug 2009

MODEL TAK PAYAH BAYAR

Heheheh..hari ni tiba2 je boss aku suruh aku jd model baju kurung utk promosi baju raya butik dia..tgh dok buat keje boss aku mintak tolong..aku ok je..lgpun dlm ofis aku je..tapi aduhai..aku ni dh le tak pernah ada pengalaman berposing2 ni (setakat posing sendiri2 tu biasa la)..Tapi kalau bab nak posing utk advertising ni, aku jd kaku..lantak la..hentam je lah labu..Mr F kata aku nampak mcm indon lak dlm gambar tu (mungkin sbb tudung tu kot)..Yeke? Takpelah, janji aku ikhlas nak membantu boss aku..Kalau nak panggil model profesional sure tak berbaloi dgn harga baju kurung tu yg baru RM30-RM40..hahahha... kalau ada sape2 yg berminat nak beli baju raya, bolehlah mengunjungi blog boss aku di sini.

7 comments:

jai.jezz ^.~ said...

wahhh..! akak dah jadi model terjun la.. ingat bidan terjun jerk ada.. hik hik hik.. :)

Cutiesifa said...

waa awk dh tukar profesion jap ek..hehe..awk keje kat butik mana ni? :)

haa tudung yg awk pakai tu mmg nampak cam indon pun.hehe..tudung ekin dan seangkatan dgnnya pun nmpk cam indon gak..dah kembali pulak fesyen camtu.hehe

iryani said...

Jezz : Haah..tiba2 je..layankan je lah..ikutkan hati mmg tak kuasa..tak minat la..muka pun bukannyer cun pun nak jd model..hehehhe..

Cutiesifa: i tak keja kat butik la..i keje kat travel agency as tour executive..my boss ada another business ie butique & spa..just a few blocks from my office..so smlm tolong jd model jap je..tudung tu koleksi my boss..dia mmg pakai tudung2 jenis tu..i tak minat..tudung ikin i pakai gak, sbb senang nak pakai especially kalau g travel..tp Ekin i tak minat langsung..hehehhe..

Cutiesifa said...

oo travel agency..pasni nak travel contact u jela eh.x tahulah tahun bila :p & i pun x minat ekin..x tahu pun kewujudan dia dalam dunia hiburan sampailah ada gosip dia dgn mawi..hehe

eshamz halim said...

Wah!!! yani.....part time model lak skrg....ada bakat ni...

jai.jezz ^.~ said...

salam.. kak.. ader tag tuk akak.. hehehe.. ;)

tifaizal said...

Yanie...ingat aku lagi tak?tie masa kejej kat tulus solution tu..heheheh..bila pakai tudung nie...comelnya....