5 Aug 2009

MR F & RAYBAN

In this entry, aku saje nk citer about my Mr F dan hobinya..Bila hobinya ini bermula pun aku tak pasti, tp yg pasti dh lama jugak la kot..nak dijadikan cerita, Mr F ni mmg suka collect Rayban yg rare2..dan susah nak jumpa lagi skrg (manufactured in USA, skrg all Rayban manufacture in Italy)..Rasanya dh ada byk gak la koleksi Rayban Mr F. Yang bestnyer, kalau nak keluar, sebut je nak dia pakai yang mana, sure dia pakai. Aku lak mmg suka tgk dia pakai Rayban2 dia tu. Everytime nak keluar, aku akan visit blog dia (hari2 visit kot) utk tgk koleksi yg aku rasa smart dan teringin tgk dia pakai. Pernah one day, time dtg beraya kat rumah aku, smp nak tertinggal Rayban dia kat rumah aku (eh, apa kaitan lak ek..the thing is kenapa smp leh tertinggal???) Em..my Mr F ni nervous kot time tu..hehehhe..Anyway, kalau ada sape2 berminat or collector Rayban gak leh la give support by visiting to MR F's blog at myvintageraybancollection.

3 comments:

ACHAIR'S COLLECTIONS said...

promote nampak??hehehehe..ade collector lain yg lg hebat2 koleksi diorang...:)

iryani said...

u have my fully support sayang.. :)

ACHAIR'S COLLECTIONS said...

tq..:)