28 Sep 2009

THE RING

**The engrave..terpaksa tulis kat bhgn luar (bhgn bwh, so tak bape over, sbb takleh nak engrave belah dlm..bukan sbb nak show off ok..hehehhe..

**Our engagement ring..aku nyer simple je..kawin nnt mintak yg grand2 lak..bleh ye Mr F..heheheh..

Setelah sekian lama (almost 5 month) aku bertunang, finally baru berkesempatan belikan cincin utk Mr F. Dh lama plan nak g cari cincin, tp takde masa + bla bla bla (mcm2 hal)..finally during raya we all curi masa g Ipoh hunting the ring..sbbkan lelaki tak leh pakai gold (white gold aku was2, buleh ke tidak?) so we decide beli silver je (suasa aku tak minat lak)..Mr F yg pilih..Cincin + engrave ok la..not bad..tak kisah bape harganyer, yg penting nilai cincin tu pd we both..I LOVE U SAYANG...sorry ye lmbt belikan cincin tu..cincin kawin nnt we make sure beli before the wedding ok.. :)

7 comments:

ACHAIR'S COLLECTIONS said...

hehehe...
kawin nnti nak yg grand2???ehm....insyaallah...
thanks sayang....nice ring walaupun biase aje n xmahal..yg penting value pd kite kan???:)

iryani said...

hehhehe.. :) because i love u sayang..

ACHAIR'S COLLECTIONS said...

i love u too sayang..:)

iryani said...

:) thank you so muchhh..

aza_yanz said...

aduyai...men sayang2 ler pulak budak2 nih...huhuuuuu

ACHAIR'S COLLECTIONS said...

alah otai jgn le jeles2..huhuhuhu!!!!hehehehehe

iryani said...

:) hehehhe..yan, cepat2 la cari sorang..hehehhe..best woo ada "sayang"..hehehhe..