28 Sep 2009

SELAMAT HARI RAYA


Em..lama benar tak berblogging..bulan2 pose, berat benar rasa nk berblogging..dh raya2 ni lak, pun malas gak..mood raya tak abis lg..seminggu dok kampung rasa mcm sekelip mata..kejap sgt..kalau la leh cuti raya sebulan kan syok..hehehhe..anyway, aku nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..maaf zahir dan batin..nak duit raya? sorry le dh abis kasi kat anak2 buah aku la..heheheh..sian aku kena pow dgn 10 anak buah aku..em..thn depan + lg 2 org (anak abg n kakak aku) + lagi 3 org anak buah Mr F..meriah nyer ramai2 ek..kalau takde budak2 tu, sunyi sepi la rumah mak aku tu..Em..lupa nak bgtau, aku dpt duit raya tau..kakakku tersayang bg..huhu..bape? em..rahsia..tp lepas la kalau nak lunch 2-3 org kat Secret Recepi..heheheh..kelakar lak rasa dh tua2 ni dpt lg duit raya..actually kakak aku mmg tiap2 thn tak miss bg aku duit raya..Anyah, thn depan dpt lg tak? heheheh..

4 comments:

ACHAIR'S COLLECTIONS said...

tahun depan husband awak lak yg bagi duit raye....:)

iryani said...

ye ye ye..duit raya lain, duit beli baju raya lain, duit beli kuih raya lain, duit beli langsir raya lain..hehehhe..mekasih..baik husband saya..i lap u bebeh..

ACHAIR'S COLLECTIONS said...

duit raye n kuih raye aje tau..yg lain2 dah byk yg baru2 n elok2 lagi kan???hehehhe

iryani said...

owh ek..hehhehe..ok la ok la..huhu..