24 Dec 2009

MINGGU MALAS

Minggu ini aku sangat malas nak berblogging since aku ada byk kerja kat office..Byk yg aku nak citer tp nnt lah..Tentang baju wedding aku yg dah siap, shopping barang kawin lg kat nilai 3, progress hantaran, kek dan mcm2 lagi..minggu depan saje, bila mood aku datang balik..heheheh...

4 comments:

zil said...

beb, ni pic time tunang hr tu ker?upload r byk sket..

iryani said...

haah..tak byk gambar la..dh hilang..pc corrupted..hehehhe..nnt aku cari balik dlm email aku ada rasanyer..

adlyn833 said...

babe...aku ada la gmbr tunang ko.yg adha edit pn ada..ko nak ke?nnti aku bg..ko upload dlm ni..

iryani said...

aku ada..kan kau ada email kat aku..later aku free2 aku upload..hehhehe..