31 Dec 2009

TQ TAG & DOORGIFT

Aritu aku print Tq Tag..nak tampal kat box doorgift aku..plan asal nak print kertas tebal skit..tp tah mcm mana tak boleh pulak printer ni..last2 aku print kertas biasa je..siap gunting then balik kampung that weekend aku terus tampal kat boxes tu..Thanks to Affiq Hakeem for helping your aunty..Upah still kena bg..hehehhehe...


Doorgift aku actually mengikut plan asal aku nak buat sama je utk semua, tak kira tua atau muda, vip ke tak ke..Tp mcm biasa la..tak semua benda kita rancang menjadi.Finally setelah mengambil kira pendapat mak aku dan lain2, ada beberapa jenis doorgift lah jadinyer..tgg dan lihat je nnt apa kah doorgiftnyer..bgtau nnt tak surprise lak kan..heheheh..

8 comments:

miss F said...

ms pink...biasala tu. kta merancang. pastu dh masuk dgn org tua. mesti mcm2 kna tukar. kta ikut je la yer plan mereka yg lebih berpengalaman. same goes to me.

iryani said...

miss F > kita serupa ek..hehhehe..tu la..kadang2 geram gak, tp pendamkan aja..walaupun kita ada impian utk wedding kita, tp mak kita pun mungkin ada impian utk wedding anak dia..so kita ikutkan aje..janji dia happy..heheheh..

miss F said...

btula la iryani. kdg2 rasa geram sgt. nti kalo ckp takut terasa plak. so terima je la semunya dgn hati terbuka...pilihan mereka mungkin lebih baik

iryani said...

miss F > u r rite..hehehhe..kita anak, kita beralah je la ek..heheh..

zil said...

so now, doorgift ko ade berbeza2 sketlah ek..hehe beselah.. mcm cantik jer TQ TAG ko tu..aku pnyer xde idea lg..plg koman pun simple jer lah aku taip nnt..huhuhu

iryani said...

zila > haah la babe..ada 2-3 jenis dh ni..layankan aje..huhu..tq tag tu aku buat sendiri je..jimat..aku cari gambo kat internet, aku edit2 skit, letak wording, print, siappppp...hehhehe...

zil said...

tulah nie ade lah jgk survey2 sket design yg simple n menarik..ko print color ek?bestlah tuuu..hehe aku htm putih jer..mybe kecik jer... ;p

iryani said...

haah..print colour..sbb design tu kalau black & white tak cun plak..alah, tak kisah la, benda tu tak penting sgt..hehehhe...