5 Jan 2010

SAVE THE DATE

Nak buat pengumuman nih..hehehhe..kad dah siap tp blm dpt lg, esok baru dpt kot..Anyway, please save the date:

Akad Nikah : 12 February 2010
Reception : 13 February 2010
Bertandang : 14 February 2010

Tarikh itu sengaja dipilih pada hari cuti Tahun Baru Cina (14,15 dan 16) supaya kawan2, saudara mara, dan semua dpt hadir ke majlis aku tanpa alasan..hehhehe..(Jgn nak kata bos tak bg cuti lak ek)..dan jgn kata nak g bercuti lak time tu, sbb time peak mcm tu hotel susah nk dpt, so tolong postpone vacation anda ke tarikh lain..hehhehe...

Oleh kerana majlis ku nnt jatuh pada eve & Valentine's Day, nampaknyer agak sukar untuk aku mendapatkan fresh flowers especially roses dan kalau ada pun mungkin harganyer agak meletup2..dan aku tidak sanggup untuk habis beratus2 untuk bunga saje. Oleh itu aku akan mencari alternative lain..hehehhe..(Penat nak pk ni..hehehhe)

6 comments:

zil said...

yeaahh..sudah aku update diary aku tuk tarikh wedding ko..heheh so, nnt jgn lupe update diary ko plak tuk majlis aku ek..ehhehe

fresh flowers mmg sgt meletup harganyer time V-day. sgt tak advice tuk ko amek unless ko sanggup spend duit ko yg byk.hehe

iryani said...

tq cil zila..date mu akan ku save juga. itulah pasal. mau sekuntum 2-3 ringgit..pengsan aku..huhu..

boxhousestudio said...

oooo cik iryani..rasa-rasanya akak kena datang khenduri kahwin iryani ni....bertuah cik abang bakal bini pandai merancang....mmm....suka la...

iryani said...

Kak Tun > Kak Tun wajiblah dtg wedding saya nnt..nnt saya bg kad for map ok..hehhehe...

YuNyLoveSYou said...

tarikh kita hampir sama! hehehee

iryani said...

Yuny > (Betul ke i panggil nama u tu?, correct me if wrong) date sama? really? u majlis kat mana? anyway, thanks visit my blog...