1 Feb 2010

LAMPU BARU

Semalam aku n abg + kakak ipar + anak2 ke kedai lampu..konon2 nak beli lampu baru utk rumah mak aku kat kampung..smp kat kedai lampu tu aku jd rambang mata..tak tau nak pilih yg mana satu..aku plan nak beli lampu utk rumah aku jugak..tp tak tau nak pilih punyer pasal, aku skip dulu..later aku akan g beli dgn Mr F (Mr F janji nak belanja..yahooo)..so hasil nyer smlm we all beli (abg aku belanja) 2 lampu syiling utk hall kat rumah mak aku (square shape), 1 lampu utk luar rumah mak aku (3 in one) dan abg aku beli 1 lampu utk rumah dia..tergoda punyer pasal + godaan dr we all, dia beli gak lampu tu..aku sangat suka..dgn penuh semangat, balik rumah je smlm terus pasang (pasang sendiri tu)..




**2 warna, biru (malap2 mcm lampu tidur gitu) and kuning...aku sanagt suka lampu kuning sbb look so romantic and rumah akan nampak berseri..

**Lampu yg dibeli utk rumah mak aku tak dpt nak capture gamabr sbb hp aku takde bateri masa kat kedai tu..nnt dh siap pasang aku capture..

4 comments:

adlyn833 said...

kat ne ko beli lampu tu?ni nak hasut mak aku beli plak..hahhaa

iryani said...

Kedai lampu kat puchong..tepi LDP..hehehhe..cun kan..aku cakap kat cik, kalau tak suka, bg aku...hahahha..

zil said...

wahhh cantik tuuuu..hehe sgt romantik klu ltk kat umah..hehe

iryani said...

zila > mmg cantik..tp tu abg aku punyer..hahahha..