18 May 2010

SLEEPING MODE

hep!!! jgn salah faham..bukan aku yg sleeping mode..tp this blog.. (bukankah itu berpunca dr tuan punyer blog aka aku?)..hehehhe..aku takde mood nak update blog lately sbb pc ni ya amat lah slow..kura2 lg laju tau..bila la contractor streamyx nak dtg rumah aku pasang line nih..aduh..penat tgg dh nih...nnt bila streamyx kat rumah aku dh up, aku akan aktif blogging okeh..byk benda nak update..bye bye..

2 comments:

zil said...

beb, ko kene call org streamyx tu. klu tngu mmg lama. aku hari tu dlm seminggu pas register trus pasang streamyx.

IRYANI ALIAS said...

Aku dh call..dan org streamyx pun ada call2 aku gak..ni sbb contractor yg pasang line area umah aku tu yg lembab..heheheheh..