28 Jan 2011

MY LITTLE PRECIOUS


Alhamdulillah..aku dah selamat melahirkan seorang baby girl pada 25 January 2011 di Hospital Sungai Buloh pada 11.28mlm..Baby seberat 2.42kg (syukur sbb kerisauan aku berakhir, baby gain more weight at the final month - previous 1.6kg je during 8month preggie)..Baby yg menjadi hadiah paling indah dalam hidup kami berdua dan hadiah buat ayah (mr F) untuk 1st anniversary kami 12 Feb ni..Terima kasih atas doa dan dorongan semua. Buat ayah (Mr F) suami yang amat penyayang (berkorban segalanya untuk kebahagian kami)..Menemani aku saat melahirkan, memberi dorongan dan semangat tak henti..Terima kasih sayang..Semoga kita sama-sama akan membesarkan baby kita dengan sepenuh kasih sayang..

Dengan rasa happy yang tak terhingga, Nur Faliha Insyirah (Nur - Cahaya, Faliha - Keberuntungan, Insyirah - Kegembiraan)..Semoga menjadi sinar dalam hidup ibu dan ayah..Amin..

10 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

alhamdulillah...congrates iryani... :)

adlyn833 said...

babe,
congrats to both of u.sedih beb,ko x msg aku pun.sob..sob..sob..kot idak,boleh je aku g sg buloh melawat ko.
terus cancel bg hadiah anak ko.hahahha...
ermm..anyway,happy berpantang ye ;P

rDnA said...

congrate iryani..sedapnyer nama baby..cute..selamat berpantang yer..tak sabar nak tunggu my baby kuar bla tgk org lain dah selamat

zilla said...

congrats dear..
what a beautiful baby n name..insyaAllah kalu ko dh blk kl, aku g tgk baby ek..

Mrs.aisheiteru said...

Congrat iryani. selamat jd ibu!

diana said...

beb...congrats.

moga ko n Achair will be the best father n mother to ur lovely daughter di dunia dan akhirat :-)

IRYANI ALIAS said...

Mrs Engineer > thanks..:)
Na > sorry beb..1st time deliver..kaku aku..nak naik katil pun seksa rasa, dah la bersalin hospital gomen, once delivered kita la bertungkus lumus jaga baby, nurse tak ambik port dah..sakit ke hape ke, tahankan je la..kena la jugak jaga baby..nnt aku citer pengalaman dlm next entry..kesimpulannyer, bukan x nak bgtau, tp hp pun aku tak smpt pegang dah..
rDnA > thanks..bila due?
zila > thanks..dh blk nnt aku bgtau..
Mrs aisheiteru > thanks..
diana > thanks beb..nnt faliha jd flower girl wedding kau ek..heheh..

jihan musfirah musa said...

tahniah...dah jd mommy...smoga baby menjadi anak yg solehah..aminn..;)..salam perkenalan..

'ku abadikan untukmu...' said...

yaniii....so so hepi wiff ur new baby..sgt2 teruja...wahhaa....so, jes nak wish hepi to be ibu n ayah soonli...huhu...

IRYANI ALIAS said...

Jihan > thanks..salam perkenalan.. :)
Yong > thanks..y pun x lama lg kan..